Musikalsk hygge og uhygge

Den ene aften hygge i musikalsk fællesskab, den næste uhyggelig græskar, der griner i mørket. Den ene aften det danskeste af det danske, Carl Nielsens melodier, den næste mere hen ad det amerikanske.

To dage i oktober, torsdag den 29. og fredag den 30. oktober 2015, er der mulighed for at opleve den store spændvidde, når Vindinge-Kullerup Pastorat inviterer til først deltagelse i Spil Dansk Dagen og så Halloween. Vælg det arrangement, du har allermest lyst til – eller kom til begge to.

Spil Dansk Ugen fejres fra den 26. oktober til den 1. november alle steder i landet. Danmarks største musikbegivenhed når ud i hver en afkrog af landet med i omegnen af 1400 arrangementer – i år med temaet Musikkens talenter.

I samarbejde med Ørbæk Sogn hylder vi Carl Nielsen ved at synge med på komponistens både kendte og ukendte melodier til forskellige salmer og sange.

Alle, der har lyst til at være med, kan melde sig til hos sognepræst Kristina Løvenstrøm, hvorefter vi sørger for transport til og fra Ørbæk Kirke. På dagen mødes vi ved Vindinge Kirke kl. 19.00 og kører sammen af sted mod Ørbæk, hvor arrangementet starter kl. 19.30 og slutter igen et par timer senere. Der vil blive serveret kaffe i våbenhuset i Ørbæk.

Dagen efter står den på græskarhoveder og historien bag traditionen, når vi mødes kl. 16.00 på pladsen ved Kullerup Kirke for at fejre Halloween. Husk varmt tøj!

Kl. 17.00 går vi ind i kirken og holder Halloweengudstjeneste for små og store – og bagefter går vi i samlet flok over i forsamlingshuset og spiser aftensmad. Vi sørger for græskar, god mad og en uhyggelig Halloweenstemning. Man må gerne komme udklædt! Husk blot at melde dig til hos sognepræsten senest en uges tid før.

Carl Nielsen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s