Årets konfirmander

I de seneste dage har årets konfirmander i Vindinge-Kullerup Pastorat pr. sms kunnet ønske det konfirmandord, de skal have med sig på den store dag, når Gud har bekræftet, at han stadig elsker dem.

Det er blevet til et udvalg af nogle af de smukkeste og mest elskede bibelsteder, blandt andet fra Johannes’ Åbenbaring, hvor Jesus siger: “Jeg har lukket en dør op for dig, som ingen kan lukke i”.

Ifølge sognepræst Kristina Løvenstrøm og sognemedhjælper Birgitte Kjær, der begge har varetaget konfirmandundervisningen, er det netop det, det drejer sig om: at vise de unge mennesker, at kirken er et sted, de altid kan komme, og at de altid kan ty til Bibelens glade budskab, når de nu så småt går ud i voksenlivet.

I Vindinge Kirke er der i år 20 konfirmander, der skal have deres konfirmandord, og hvad der nu ellers hører til en konfirmation.

Søndag den 12. maj 2019 kl. 10.00 konfirmeres således Mikkel Bredal Larsen, Anton A.B. Petersen, Anna Benedikte Munck, Carl Johan Billegrav Jensen, William Alexander Høiberg Jeppesen, Andrea Bay Thornfeldt, Filippa Louise Hou Holck, Johan Løvenstrøm Agertoft, Maja Marie Jacobsen, Serine Marie Leen, Malte Lund, Alexander Havgaard Ladefoged, Thor Lann Godiksen, Isabella Thulesen, Asbjørn Yngve Rosenstand Bjåstad, Ella Elisabeth Lindgaard, Cecillia Santos Dresler, Victor Schütt Uldall, Martin Finnemann Søberg Kristensen og Mads Østerholt.

Vindinge-Kullerup Pastorat ønsker stort tillykke!

Dette indlæg blev udgivet i Konfirmation og tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s